461
Wide Shank Round Brilliant Moissanite Solitaire Engagement Ring 3 Carat 14k Yellow Gold (FG/VS) Product Image
10/03/2019
Bara älska den här ringen! Från stenens fantastiska briljans till den underbara miljön (de passar perfekt ihop, precis rätt balans), kunde jag inte vara mer nöjd. jag till och med...Läs merBara älska den här ringen! Från stenens fantastiska briljans till den underbara miljön (de passar perfekt ihop, precis rätt balans) kunde jag inte vara mer nöjd. Jag fick till och med anpassad storlek och snabb leverans. Stenen är så vit, ren och gnistrande att den står sig mot den finaste diamanten. Om något ser det mycket snyggare ut än de flesta diamanter. Stenen är välsatt och inställningen rejäl och graciös på samma gång. Jag är en kund för livet! Bra kundservice och utmärkt kvalitet och priser. Tack!! :-)
Anonym
Antique Cushion-cut Moissanite (HI) Engagement Ring with Blue Sapphire 1-3/4ct TGW 14k White Gold Product Image
09/21/2019
Så vacker ring! Snabb leverans, anländer på det utlovade datumet. Köpt som min förlovningsring kommer jag att köpa ett band för att gratulera det också från Kobelli. Underbar...Läs merSå vacker ring! Snabb leverans, anländer på det utlovade datumet. Köpt som min förlovningsring kommer jag att köpa ett band för att gratulera det också från Kobelli. Underbart företag!!!!Brenda VBHudsonville, MI
Brenda V.
Moissanite and Lab Grown Diamond Halo Engagement Ring 1 1/3 CTW 14k White Gold (HI/VS, DEF/VS) Product Image
09/16/2019
Jag älskar verkligen upplevelsen med Kobelli, de höll kontakten och min ring kom före schemat. Det levererades UPS 2-dagars luft och signatur krävs för leverans, det...Läs merJag älskar verkligen upplevelsen med Kobelli, de höll kontakten och min ring kom före schemat. Den levererades UPS 2-dagars luft och signatur krävs för leverans, den var väl förpackad och 2 separata ringboxar eftersom jag också beställde ringskydd. Jag måste säga att jag var lite nervös över att min man beställde online och inte såg moissanite personligen. När jag öppnade lådan var "hon" allt. Älskar, älskar, älskar min ring och min man lite mer för en så vacker present 😊
Tasha
Customer PhotoCustomer PhotoCustomer Photo
Moissanite and Lab Grown Diamond Halo Engagement Ring 1 1/3 CTW 14k White Gold (HI/VS, DEF/VS) Product Image
09/16/2019
Jag älskar verkligen upplevelsen med Kobelli, de höll kontakten och min ring kom före schemat. Det levererades UPS 2-dagars luft och signatur krävs för leverans, det...Läs merJag älskar verkligen upplevelsen med Kobelli, de höll kontakten och min ring kom före schemat. Den levererades UPS 2-dagars luft och signatur krävs för leverans, den var väl förpackad och 2 separata ringboxar eftersom jag också beställde ringskydd. Jag måste säga att jag var lite nervös över att min man beställde online och inte såg moissanite personligen. När jag öppnade lådan var "hon" allt. Älskar, älskar, älskar min ring och min man lite mer för en så vacker present 😊
Tasha
Customer PhotoCustomer PhotoCustomer Photo
Art Deco Marquise Blue Sapphire & Diamond  Bridal Set 1 1/3 CTW in 14k Two-Tone Gold Product Image
09/06/2019
Helt fantastisk pjäs. Storleken är också perfekt. Bra kundservice och frakt. Rekommenderar definitivt.
Angela L.
Antique Style Moissanite Engagement Ring with Diamond 1 1/2 CTW 14k White Gold Product Image
08/31/2019
Jag kan inte uttrycka hur fantastisk min upplevelse var!!! Jag var väldigt försiktig med att beställa eftersom jag beställde online och jag ville inte spendera mina pengar på vilken ring som helst eller bara en annan...Läs merJag kan inte uttrycka hur fantastisk min upplevelse var!!! Jag var väldigt noga med att beställa eftersom jag beställde online och jag ville inte spendera mina pengar på vilken ring som helst eller bara en annan smyckeswebbplats/butik. Det visade sig att Kobelli var rätt val. Jag ringde butiken hela vägen från NJ för att få reda på mer om butiken, ringgarantin, ringdiamant/material etc... Jag hade i telefonen en herre som hette Manny som svarade på alla mina frågor och verkligen hjälpte mig och fick mig att känna trygghet i köpet och trovärdigheten av Kobelli. Självklart blev förlovningen lyckad och min nu fästman fullkomligt ÄLSKAR ringen. Jag är oerhört glad och nöjd med hela upplevelsen Kobelli har gett. Jag kan vara helt långt borta från dem på östkusten, (de finns i CA) men jag kommer definitivt att köpa från dem igen. 5 STJÄRNOR!!! PS det lyser superstarkt och vackert !!
Armando M.
Baguette and Round Diamond Wedding Ring 1/2 CTW in 14K White Gold Product Image
08/29/2019
Det här företaget är ett nöje att arbeta med. Snabb kommunikation och leverans. Ringen är av högsta kvalitet och jag kunde inte ha bett om en bättre upplevelse eller ring!
Amiee
Customer Photo
Moissanite and Lab Grown Diamond Halo Engagement Ring 1 1/3 CTW 14k White Gold (HI/VS, DEF/VS) Product Image
08/22/2019
Bästa upplevelsen någonsin! Urvalsprocessen, onlinebeställning och spårning var felfri, precis som ringen. Jag är ett fan för livet!
Tim O.
5 1/2 Carat TW 3-Stone Emerald Moissanite Engagement Ring Product Image
08/16/2019
Jag är så nöjd med min ring. Jag får så många komplimanger. Ringen är mycket välgjord, jag rekommenderar starkt denna produkt. Ringen ser precis ut som bilderna om inte bättre personligen....Läs merJag är så nöjd med min ring. Jag får så många komplimanger. Ringen är mycket välgjord, jag rekommenderar starkt denna produkt. Ringen ser precis ut som bilderna om inte bättre personligen. Liksom den andra recensionen har min moissanite ingen gul nyans också; perfekt. Väldigt Nöjd! Tack Kobelli!!
Jenet T.
Moissanite and Lab Grown Diamond Engagement Ring 2 1/10 CTW 14k Yellow Gold (HI/VS, DEF/VS) Product Image
08/08/2019
Ringen är väl sammansatt den är petite ringens skala är liten och mittstenen är den största delen av ringen den är också väldigt lätt i vikt men ganska elegant jag...Läs merRingen är väl sammansatt den är petite ringens skala är liten och mittstenen är den största delen av ringen den är också väldigt lätt i vikt men ganska elegant. Jag byter min ring bara för att det inte var en katedral inställning jag trodde det var när jag tittade på bilderna. Inställningen kallas en tulpaninställning så den står inte upp på handen men på det hela taget var ringen glittrig och riktigt vacker.
Lisa S.
Kobelli Men
07/31/2019
Ringar jag köpt till frun (förlovnings- och vigselring) samt mitt eget band är vackrare än man kunde ha förväntat sig. Arbetet med kundtjänst gick snabbt och...Läs merRingar jag köpt till frun (förlovnings- och vigselring) samt mitt eget band är vackrare än man kunde ha förväntat sig. Att arbeta med kundtjänst var snabbt och professionellt/vänligt. Prisnivån var oslagbar enligt min mening. Jag rekommenderar kobelli till alla.
Zachary l.
Multi Diamond Rectangular Frame Bridal Rings Set 2 1/2 CTW in 14k White Gold Product Image
07/30/2019
Bra för mig eftersom jag har långa fingrar
driscol d.
Cushion-cut Moissanite Engagement Ring with Diamond 1 1/3 CTW 14k White Gold Product Image
07/27/2019
Min övergripande erfarenhet av Kobelli.com är ENESTÅENDE! Jag kunde verkligen inte vara mer nöjd med min förlovningsring. Jag är helt kär i den här ringen, formen storleken och...Läs merMin övergripande erfarenhet av Kobelli.com är ENESTÅENDE! Jag kunde verkligen inte vara mer nöjd med min förlovningsring. Jag är helt förälskad i den här ringen, formen storleken och färgen! Det är den perfekta ringen enligt mig, liksom kundtjänsten! Inga bilder gör den här ringen rättvisa, men här är några av mina! Tack så mycket mycket Kobelli!!!!!!- In Love Forever
Russell D.
Customer PhotoCustomer Photo
5 1/2 Carat TW 3-Stone Emerald Moissanite Engagement Ring Product Image
07/22/2019
Kvaliteten på den här ringen är verkligen underbar och Moissanite var fantastisk också, det fanns ingen gul nyans på den även om den är H/I-färgad Moissanite. Ringinställningen är...Läs merKvaliteten på den här ringen är verkligen underbar och Moissanite var fantastisk också, det fanns ingen gul nyans på den även om den är H/I-färgad Moissanite. Ringinställningen är rejäl och inte billig på något sätt. Detta var mitt första köp med Kobelli och de har en kund för livet.
tatyana f.
Princess-cut Diamond Bridal Set 1 5/8 Carat (ctw) in 14k White Gold Product Image
07/19/2019
Det här ringsetet är vackert och jag är så kär i det. Väldigt glad!
Tena
Customer PhotoCustomer PhotoCustomer Photo
Near-Colorless (F-G) Moissanite with Diamond & Blue Sapphire Wedding Rings Set 1 3/4 Carats TW in 14k White Gold (2 Piece Set) Product Image
07/19/2019
Min man köpte ett nytt bröllopsset till mig och han visste att jag ville ha något med en touch av blått, bara för en extra pizzeria! Den här ringen är vacker personligen. Det ser lite avigt ut...Läs merMin man köpte ett nytt bröllopsset till mig och han visste att jag ville ha något med en touch av blått, bara för en extra pizzeria! Den här ringen är vacker personligen. Det ser dock lite utanför centrum med bara ett band. Vackert men vi planerar att köpa ett annat band för att jämna ut det! Vackert dock.
Ashlea
Customer Photo
Lab Grown Diamond 5-Stone Wedding Band 1 CTW 14k Rose Gold (DEF/VS) Product Image
07/18/2019
Jag älskar den här ringen. Det är helt underbart.
dolores m.
Created Red Ruby 6-Prong Solitaire Ring 5 1/2 Carats 14k Yellow Gold Product Image
07/17/2019
Det är slående, jag älskar de sex stiften och jag var nöjd med hur snabbt det skickades.
Caitlin L.
3.1ct Round Moissanite Ring 14k Gold Product Image
07/16/2019
Min fästmö var nöjd med den här ringen. För 40 år sedan köpte jag en 3,1 karat gul diamant för ungefär 50 gånger så mycket som denna ring, och jag tycker att den här ringen håller sig VÄLDIGT snyggt....Läs merMin fästmö var nöjd med den här ringen. För 40 år sedan köpte jag en 3,1 karat gul diamant för ungefär 50 gånger så mycket som den här ringen, och jag tycker att den här ringen håller sig väldigt bra. Det höga brytningsindexet för Moissanite är verkligen imponerande.... och miljön är underbar. Hittills har hon hållit mamma kring stenen, och alla (inte orimligt) antar bara att det är en diamant...
CE
Cushion Brilliant Moissanite and Diamond Halo Bridal Wedding Rings Set 2 3/8 CTW 14k White Gold Product Image
07/12/2019
ja! Den här upplevelsen med Kobelli var hur bra som helst. Jag beställde ett nytt brudset på grund av den dåliga konstruktionen av mitt tidigare set. Efter att ha forskat, snubblade jag över Kobelli...Läs merja! Den här upplevelsen med Kobelli var hur bra som helst. Jag beställde ett nytt brudset på grund av den dåliga konstruktionen av mitt tidigare set. Efter att ha undersökt, snubblade jag över Kobelli och bestämde mig för att beställa mitt ersättningsbröllopset. Till en början var jag skeptisk och hade några frågor. Jag postade frågor via Kobellis chatt online och tyckte att Manny och Louise var oerhört hjälpsamma. Efter att de första frågorna besvarats beställde jag mitt ersättningsbröllopsset, Cushion Brilliant Moissanite Diamond Halo Wedding Ring Set i vitt guld. När jag fick ringset insåg jag att storleken var av. Mitt fel! Jag kontaktade Kobelli och chattade med Manny för att se om jag kunde lämna tillbaka ringar för att ändra storlek. Manny gav mig stegen för att returnera och inkluderade den begärda storleken på beställningssidan eftersom den inte fanns med som ett alternativ. Jag bestämde mig också för att jag ville ha en oval miljö. Mina pengar återbetalades och jag beställde omedelbart Oval Halo Diamond Bridal set. Nåväl, idag den 2 juli fick jag mitt brudset och jag är SUPERNÖJD! ! ! Jag kan inte betona hur hela denna köpupplevelse online har varit helt fantastisk. Min man är också imponerad av vad jag valde den här gången:) Jag kommer inte sluta lovprisa Kobelli och dess imponerande utförande. Jag kommer definitivt att köpa andra saker
Gwendolyn M.
Lab Grown Diamond Notched Shadow Wedding Band 1/8 CTW 14k Yellow Gold (DEF/VS) Product Image
07/10/2019
Min man köpte inte min förlovningsring från Kobelli, men jag blev glad över att se att den här ringen passade perfekt till min skräddarsydda ring i ballerinastil. Vid 1/8 CTW är diamanterna...Läs merMin man köpte inte min förlovningsring från Kobelli, men jag blev glad över att se att den här ringen passade perfekt till min skräddarsydda ring i ballerinastil. Vid 1/8 CTW är diamanterna små. Alldeles för liten för att ens kunna utvärdera deras kvalitet utan en lupp. Däremot är de vita och sticker ut mot 14k guldbandet. Viktigast av allt är att de är glittrande när det gäller och håller sig mot gloria på min förlovningsring. Ringen i sig är robust eftersom den inte är lätt att böja men den är fortfarande känslig, tunn och lätt. Om du är ute efter något blingy och betydande, fortsätt leta. Men om du är intresserad av att skaffa en delikat ring som komplement till en redan dramatisk förlovningsring, eller om du uppskattar en mer minimalistisk stil, är detta för dig. Det enda sättet jag tror att den här ringen skulle kunna förbättras är om toppen av skåran, som är vänd på samma sätt som diamanterna, var försänkt lite. Jag kanske får detta gjort av en lokal juvelerare någon gång för lite mer förlåtelse när mina fingrar svullnar.
tro o.
2.8ct Forever One Moissanite Ring & Diamond Head Halo 14k Gold Product Image
06/26/2019
Jag friade den 23/6/19 med den här ringen till ett överväldigande JA!! Det är helt enkelt fantastiskt. Uppmärksamhet på detaljer är häpnadsväckande. Inget annat än positivt att säga om Kobelli. Om du...Läs merJag friade den 23/6/19 med den här ringen till ett överväldigande JA!! Det är helt enkelt fantastiskt. Uppmärksamhet på detaljer är häpnadsväckande. Inget annat än positivt att säga om Kobelli. Om du vill ha "wow"-faktorn bör denna ring övervägas!
Tchad
Moissanite Eternity Ring, Sizes 9.5 & 10 Product Image
06/25/2019
Första gången jag beställde var jag skeptisk (eftersom vi alla vanligtvis har att göra med en ny juvelerare). Låt oss bara säga.....FANTASTISKT! Stor erfarenhet från beställning till leverans till mottagande av...Läs merFörsta gången jag beställde var jag skeptisk (eftersom vi alla vanligtvis har att göra med en ny juvelerare). Låt oss bara säga.....FANTASTISKT! Stor upplevelse från beställning till leverans till mottagande av en sådan otrolig bit! Leendet på min frus ansikte var ovärderligt!! Tack Manny och personal för allt! Vi beställde precis vår andra del och igen.....Manny gick utöver det vanliga för att hjälpa oss och respektera oss och hjälpa till att se till att min fru fick precis vad hon ville ha! Bry dig inte om att handla någon annanstans! Pris, kvalitet och service......otroligt! Vi kommer tillbaka! J. Peltier
Jeffrey P.
Oval Moissanite Engagement Ring with Halo Diamond 2 1/3 CTW 14k White Gold Product Image
06/23/2019
Min fästman köpte den här ringen till mig och han sa till mig att han var skeptisk när han beställde den på nätet, men herregud den här ringen är så vacker. Jag har burit i nästan tre månader nu...Läs merMin fästman köpte den här ringen till mig och han sa till mig att han var skeptisk när han beställde den på nätet, men herregud den här ringen är så vacker. Jag har burit i nästan tre månader nu och den är lika vacker som dag ett! Bra jobbat Kobelli!
Tiffany R.
Customer Photo
Oval Moissanite 6-prong Solitaire Engagement Ring 7/8 Carat in 14k White Gold Product Image
06/11/2019
Det här företaget är underbart! Manny är så hjälpsam! Snabb leverans och de ser till att alla dina behov uppfylls och att du är en nöjd kund! Min ring är UNDERBAR! Jag älskar det för en...Läs merDet här företaget är underbart! Manny är så hjälpsam! Snabb leverans och de ser till att alla dina behov uppfylls och att du är en nöjd kund! Min ring är UNDERBAR! Jag älskar den för en 2:a förlovningsring i vitguld 💍! Jag kommer definitivt att köpa ytterligare varor från Kobelli!✅✅✅Tack så mycket 😊
Drottning B.
Oval Moissanite 6-prong Solitaire Engagement Ring 7/8 Carat in 14k White Gold Product Image
06/11/2019
Det här företaget är underbart! Manny är så hjälpsam! Snabb leverans och de ser till att alla dina behov uppfylls och att du är en nöjd kund! Min ring är UNDERBAR! Jag älskar det för en...Läs merDet här företaget är underbart! Manny är så hjälpsam! Snabb leverans och de ser till att alla dina behov uppfylls och att du är en nöjd kund! Min ring är UNDERBAR! Jag älskar den för en 2:a förlovningsring i vitguld 💍! Jag kommer definitivt att köpa ytterligare varor från Kobelli!✅✅✅Tack så mycket 😊
Drottning B.
Diamond Engagement Ring and Wedding Band Set 2 5/8 carats (ctw) in 14K White Gold Product Image
06/05/2019
Älskar det 🥰. Hon älskar det så mycket att jag inte kan hålla henne från mig.
Gregory g.
Radiant Forever One Moissanite DEF and Diamond Square Shank Trellis 3-Piece Bridal Rings Set 1 4/5 TCW 14k White Gold Product Image
05/30/2019
Jag har bara haft min ring i några veckor så det är ingen lång recension men jag är kär än så länge. Det var en present från mig till mig själv! Kunde inte vara lyckligare. Och jag fick ett mycket bättre pris...Läs merJag har bara haft min ring i några veckor så det är ingen lång recension men jag är kär än så länge. Det var en present från mig till mig själv! Kunde inte vara lyckligare. Och jag fick ett mycket bättre pris när jag köpte via webbplatsen jämfört med någon annanstans
Stephanie E.
5 1/2 Carat TW 3-Stone Emerald Moissanite Engagement Ring Product Image
05/23/2019
Vilken pärla! Jag var osäker på att köpa min förlovningsring online och att jag inte hade sett ringen innan mitt köp, men med Kobellis returpolicy var jag säker på mitt köp....Läs merVilken pärla! Jag var osäker på att köpa min förlovningsring online och att jag inte hade sett ringen innan mitt köp, men med Kobellis returpolicy var jag säker på mitt köp. Min syster har haft en moissanite de senaste 6 åren och den lyser och gnistrar likadant som den dagen hon köpte den så jag bestämde mig också för att gå för en moissanite. Jag letade i en månad och det verkade hitta det perfekta smaragdsnittet. Jag var inte särskilt ute efter en 5 karat men när jag såg den här ringen visste jag att min sökning var över. När jag fick den bara 3 dagar efter att jag köpte den visste jag att det var en djurhållare. Min man och jag bestämde oss för att välja ut våra egna ringar och när han såg den här älskade han den. Jag bara älskar det!! Medan jag sitter och skriver, gör mitt hår...beundrar jag min ring. Jag har bara haft den på mig de senaste 3 veckorna och jag har redan fått ett halvdussin komplimanger; en person sa till mig att min ring gjorde honom blind :) Jag är så glad och nöjd med mitt köp. Min syster såg min ring och hon sa: "Jag ska köpa en moissanite." Jag kan inte vänta med att köpa mer från Kobelli's!
Jenet
Customer PhotoCustomer Photo
12315